Afdrukbare pagina
NederlandsEnglishDeutsch

Nieuws

Contact

Routebeschrijving

Informatie voor bezoekers

Bezoekt u onze fabriek of kantoor? Bekijk dan graag even vooraf onze instructies voor veiligheid en hygiĆ«ne. 
Lees verder...

Kwaliteit

Farm Dairy voldoet aan de eisen van Europese en Nederlands wetgeving m.b.t. voedselveiligheid.

HACCP-systeem

In het HACCP-systeem zijn alle processen doorgelicht op risico's m.b.t. voedselveiligheid. Zoals de systeem eisen voorschrijven zijn alle proceshandelingen zodanig ingericht en geborgd dat de kans op risico's geminimaliseerd is. Op basis van o.a. dit systeem is Farm Dairy door de Nederlandse overheid erkent als producent van zuivelproducten.  

Uiteraard beschikt Farm Dairy daarnaast over certificaten van de volgende standaards voor voedselveiligheid:

IFS-erkenning

IFS staat voor International Food Standard en is een uitgebreide lijst met daarin allerlei eisen over met name voedselveiligheid en kwaliteit. Daarnaast worden er ook vragen gesteld over ethiek waaronder het welzijn van mens en dier. IFS gaat ook uit van retailorganisaties en is met name georiënteerd op Duitsland, Frankrijk en Nederland.

GMP+

GMP is een schema voor het borgen van de diervoederveiligheid in alle schakels in de diervoederketen waaronder de aanleverende bedrijven van grondstoffen. Het is een internationaal schema ten behoeve van betere controle op de diervoederveiligheid in de gehele keten.

WCM traject

Farm Dairy is sinds september 2010 gestart met het WCM traject (World Class Manufacturing). De sleutelwoorden hierbij zijn: betrokkenheid en verantwoordelijkheid van onze medewerkers.

World Class ondernemen betekent 'acteren op het niveau van en behoren tot de besten in uw branche'. Dit resulteert in een optimale performance qua doorlooptijd (Lead Time), kwaliteit en middelengebruik. En dat is uiteindelijk de beste basis om klanten tevreden te stellen en nieuwe klanten (blijvend) te kunnen werven.

WCM heeft als doel de verspillingen te elimineren. Verspillingen op het gebied van afval, grondstoffen, uren, kennis, energie, transport e.d.

 WCM staat dus voor tegelijk afslanken (Lean), het productieapparaat optimaliseren (TPM), én streven naar perfectie in kwaliteit (Six Sigma)! 

Farm Dairy • Kaapstanderweg 50 • 8243 RB Lelystad • Tel.: +31 (0)320 267880 • Kvk: 243.27.163