NederlandsEnglishDeutsch

Nieuws

Contact

Routebeschrijving

Informatie voor bezoekers, chauffeurs en (externe) medewerkers

Bezoekt u onze fabriek of kantoor? Bekijk dan graag even vooraf onze instructies voor veiligheid en hygiëne. 
Lees verder...

Kwaliteit

Vanzelfsprekend voldoet Farm Dairy aan de eisen van Europese en Nederlands wetgeving met betrekking tot voedselveiligheid. We beschikken over de volgende certificaten voor veiligheid en kwaliteit:

HACCP-systeem

In het HACCP-systeem zijn alle processen doorgelicht op risico's m.b.t. voedselveiligheid. Alle proceshandelingen zijn zodanig ingericht en geborgd dat de kans op risico's geminimaliseerd is. Op basis van o.a. dit systeem is Farm Dairy door de Nederlandse overheid erkend als producent van zuivelproducten.  

IFS-erkenning

IFS staat voor International Food Standard en is een uitgebreide lijst met eisen over met name voedselveiligheid en kwaliteit. Maar ook over ethiek waaronder het welzijn van mens en dier.  

GMP+

GMP is een schema voor het borgen van de diervoederveiligheid in alle schakels in de diervoederketen waaronder de aanleverende bedrijven van grondstoffen. Het is een internationaal schema ten behoeve van betere controle op de diervoederveiligheid in de gehele keten.

WCM 

In 2010 zijn we gestart met het WCM traject (World Class Manufacturing). Sleutelwoorden zijn betrokkenheid en verantwoordelijkheid van onze medewerkers. World Class ondernemen betekent 'acteren op het niveau van en behoren tot de besten in uw branche'. Dit resulteert in een optimale performance qua doorlooptijd, kwaliteit en middelengebruik. 

WCM heeft als doel de verspillingen te elimineren. Verspillingen op het gebied van afval, grondstoffen, uren, kennis, energie, transport e.d. Dit staat dus voor tegelijk afslanken (Lean), het productieapparaat optimaliseren (TPM), én streven naar perfectie in kwaliteit (Six Sigma).

Farm Dairy • Kaapstanderweg 50 • 8243 RB Lelystad • Tel.: +31 (0)320 267880 • Kvk: 243.27.163