NederlandsEnglishDeutsch

Nieuws

Contact

Routebeschrijving

Informatie voor bezoekers, chauffeurs en (externe) medewerkers

Bezoekt u onze fabriek of kantoor? Bekijk dan graag even vooraf onze instructies voor veiligheid en hygiëne. 
Lees verder...

Over Farm Dairy

Als dedicated private label leverancier ontwikkelen wij samen met onze afnemers onderscheidende dagverse zuivelconcepten om samen het maximale resultaat uit de categorie te halen. Sinds de start in 1998 hebben wij een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Zowel in omvang als in onze manier van werken, waarin partnership een steeds grotere rol speelt.

Historie

Gerrit de Bruijne, die in 1971 ook familiebedrijf Farm Frites startte, heeft in 1998 Farm Dairy opgericht. Inmiddels is zijn zoon Piet de Bruijne hem opgevolgd als grootaandeelhouder. De eerste productie vond plaats op 1 april 1999. In de afgelopen jaren is de onderneming significant gegroeid. Vooral de verkoop van halfvolle melk in 2 liter cans is sterk gestegen. Sinds het najaar van 2017 wordt  een aanzienlijk deel hiervan verkocht in de door Farm Dairy zelf ontwikkelde design can met onderscheidende vormgeving en groot gebruiksgemak dankzij onder andere het grote handvat.

In onze fabriek in Lelystad verwerken we meer dan 200 miljoen kilogram melk. Dit is daarmee een van de grootste productielocaties van dagverse zuivel in Nederland.

Kwaliteit

De prijs/kwaliteitverhouding van onze producten is optimaal, dankzij:

  • de flexibiliteit, onvoorwaardelijke inzet en vakmanschap van medewerkers
  • de ervaring van medewerkers opgedaan zowel binnen als buiten de zuivel
  • een structuur die slagvaardig opereren mogelijk maakt
  • een schaalgrootte die efficiënt produceren mogelijk maakt

Flexibel en slagvaardig

Flexibiliteit en slagvaardigheid zijn essentiële kerneigenschappen. Onze organisatie is plat en de communicatielijnen kort. Het leveren van logistiek maatwerk zien wij als voorwaarde om te kunnen opereren in de huidige markt. Doordat wij dagelijks melk ontvangen, verwerken en uitleveren kunnen wij snel schakelen. We werken zeer nauw samen met onze transporteur die zich inmiddels naast onze fabriek heeft gevestigd voor nog meer efficiency.


Farm Dairy • Kaapstanderweg 50 • 8243 RB Lelystad • Tel.: +31 (0)320 267880 • Kvk: 243.27.163