NederlandsEnglishDeutsch

Welkom bij Farm Dairy

Welkom bij een van de nieuwste en modernste zuivelfabrieken in Nederland, waar we borrelen van ideeën. Als dedicated private leverancier ontwikkelen wij samen met onze afnemers onderscheidende dagverse zuivelconcepten met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Hoewel Farm Dairy zelf onbekend is bij het grote publiek, geldt dat zeker niet voor de producten die vanuit Lelystad hun weg vinden naar miljoenen Nederlandse huishoudens. We produceren diverse melk-, yoghurt- en vlavarianten direct in opdracht van landelijke supermarktketens zoals Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en Plus.

Alle melk die we in onze fabriek ontvangen is afkomstig van Nederlandse veehouders en wordt binnen een dag verwerkt. Veruit het grootste deel is weidemelk. Sinds 2018 verwerken wij ook biologische melk. En 2019 staat voor een groot deel in het teken van de introductie van het nieuwe keurmerk voor duurzamere zuivel On the way to PlanetProof. 

Continu werken we in nauwe samenwerking met onze klanten aan nieuwe producten en verdere verbetering van bestaande producten. Bijvoorbeeld door verlaging van het suikergehalte en door het gebruik van natuurlijk kleur- en smaakstoffen. Terwijl onze verpakkingen reeds zeer goed recyclebaar zijn, zien wij verdere verduurzaming als een belangrijke uitdaging. Met de introductie van de  AH biologische melk in biobased can hebben wij een belangrijke stap gezet. Deze can is sinds september 2018 bij vrijwel elke Albert Heijn en online verkrijgbaar. We zijn erg trots dat we met deze can zijn verkozen als Runner-Up in de categorie Duurzaamheid tijdens de uitreiking van de Packaging Awards 2019.

     
Farm Dairy • Kaapstanderweg 50 • 8243 RB Lelystad • Tel.: +31 (0)320 267880 • Kvk: 243.27.163