Afdrukbare pagina
NederlandsEnglishDeutsch

Welkom bij Farm Dairy

Farm Dairy is een private label producent van dagverse zuivel. In onze fabriek in Lelystad produceren wij diverse melk-, yoghurt- en vlaproducten voor retailers, out-of-home, institutionele afnemers en collega fabrikanten. 

Wij onderscheiden ons door een constante hoge kwaliteit van de producten in combinatie met lage kosten. Productie gericht op vers. Dagelijks wordt verse melk van Nederlandse veehouders aangeleverd bij onze fabriek. Deze melk wordt binnen een dag verwerkt. Door de snelle verwerking en uitstekende logistiek leveren wij onze klanten dagelijks verse zuivel.

Door een efficiƫnte productie en nauwe samenwerking met onze transporteur werken wij continu aan de verkleining van onze CO2 footprint. Afvalstromen worden gereduceerd, materialen worden hergebruikt in eigen proces of gescheiden voor recycling.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat verder dan alleen duurzaamheid. Veiligheid, training & ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid zijn andere aspecten waaraan wij veel waarde hechten. Om onze activiteiten op het gebied van MVO goed in kaart te brengen en te bepalen wat er beter kan, hebben wij deelgenomen aan de ISO 26000 MVO Challenge. Hiervoor hebben wij het MVO Assurance certificaat ontvangen. 

Farm Dairy • Kaapstanderweg 50 • 8243 RB Lelystad • Tel.: +31 (0)320 267880 • Kvk: 243.27.163