Afdrukbare pagina
NederlandsEnglishDeutsch

Welkom bij Farm Dairy

Welkom bij een van de nieuwste en modernste zuivelfabrieken in Nederland, waar we borrelen van ideeën. Als dedicated private leverancier ontwikkelen wij samen met onze afnemers onderscheidende dagverse zuivelconcepten met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Hoewel Farm Dairy zelf onbekend is bij het grote publiek, geldt dat niet voor de producten die vanuit Lelystad hun weg vinden naar miljoenen Nederlandse huishoudens. We produceren diverse melk-, yoghurt- en vlavarianten direct in opdracht van landelijke supermarktketens zoals Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en Plus. Dagelijks ontvangen wij 100% Nederlandse weidemelk en biologische melk die wij binnen een dag verwerken tot heerlijke, gezonde zuivelproducten.

Continu wordt in nauwe samenwerking met onze klanten gewerkt aan nieuwe producten. Maar natuurlijk ook aan verdere verbetering van bestaande producten, bijvoorbeeld door reductie van het suikergehalte en het gebruik van natuurlijk kleur- en smaakstoffen. Terwijl onze verpakkingen reeds zeer goed recyclebaar zijn, zien wij verdere verduurzaming van verpakkingsmaterialen als een belangrijke uitdaging. Met de introductie van de  AH biologische melk in biobased can hebben wij een belangrijke stap gezet. Deze can is sinds september 2018 bij vrijwel elke Albert Heijn en online verkrijgbaar. We zijn erg trots op de nominatie voor een Packaging Award in de categorie Duurzaamheid.  

Farm Dairy • Kaapstanderweg 50 • 8243 RB Lelystad • Tel.: +31 (0)320 267880 • Kvk: 243.27.163